sloturi cazino

Site-uri de cazinou cu RTP-uri colosale

Mai mult ca sigur că ai auzit de RTP dacă ești un jucător constant de cazinou. Știi că există sloturi cu un RTP de 99, 1% (Mega Joker Slot) sau că la blackjack ai RTP-uri și de 99,98%. RTP-ul reprezintă rata de câștig care se întoarce la un jucător. Din sumele colectate de cazinou, mare parte formează un jackpot ce poate fi câștigat de unul sau mai mulți jucători. O mică parte este reținută de site-urile cu jocuri de noroc pentru acoperirea propriilor necesități. Noi ți-am pregătit o listă cu cele mai atractive platforme de cazinou și care îți oferă cel mai ridicat RTP online!

Cazinouri cu jocuri cu RTP-uri variate, dar cu câștiguri generale generoase!

Valoarea RTP-ului unui joc de cazinou este disponibilă încă de la lansare. Grație acestei caracteristici acum este posibil să clasificăm RTP-urile și cazinourile pe baza acestui element:

 • RTP-uri mari – peste 98,1%;
 • RTP medii – între 95, 1% și 98%;
 • RTP-uri mici – sub 95%.

În momentul în care optezi pentru anumite jocuri pe baza RTP-ului reține faptul că nu doar acest factor influențează câștigul unui jucător. Fiecare cazinou în parte poate crește sau micșora valoarea acestui element. De aceea, atunci când îți facem recomandări în acest sens, deja am verificat care este nivelul general al RTP-ului pentru fiecare platforma în parte. RTP-ul este influențat și de alte aspecte precum volatilitatea, frecvența câștigurilor dintr-un joc și avantajul casei. De exemplu, volatilitatea indică cât de ridicate sau scăzute vor fi câștigurile într-un joc. Frecvența este influențată de RNG, care este elementul aleatoriu dintr-un joc. Avantajul casei este suma care revine cazinoului și este calculat ca rezultat al scăderii valorii RTP-ului unui joc dintr-un procent de 100%. Mai mult decât atât: între RTP-ul anunțat pentru un joc (potențial) și cel actual, oferit de cazinou (real) există o mare diferență. Acest lucru se datorează modului de calcul. Așadar, ideal ar fi să consulți și recenziile online, precum și valorile publicate de cazinouri pentru a afla care este RTP-ul specific unui joc în funcție de platforma unde îl joci.

Cum să îți selectezi cazinoul în funcție de RTP!

Site-urile cu jocuri de noroc reușesc să le ofere jucătorilor modalități excelente de relaxare. Mai mult decât atât, acestea le permit celor ce joacă să aibă parte și de câștiguri. În momentul în care îți alegi un cazinou online ia în calcul aceste aspecte care sunt legate de RTP:

 • Cât de dese sunt câștigurile
  este un indicator care îi permite unui jucător să își dea seama dacă sunt șanse să câștige la un anumit cazinou. Totodată, trebuie verificată și valoarea câștigurilor realizate de membrii platformei, dacă acestea sunt mai mari sau mai scăzute. Dacă există o constanță atunci site-ul cu jocuri de noroc merită atenția ta.
 • Care este nivelul plăților către jucători
  un alt element care îți oferă informații prețioase despre cazinou. Dacă valoarea plăților este una ridicată, atunci platforma este de încredere și dispune și de lichidități pentru a-și onora câștigătorii.
 • Care este avantajul casei
  raportează-te la acest aspect nu doar la sloturi, ci la toate jocurile de noroc care sunt disponibile. Ține minte și faptul că anumite variante de jocuri (ruleta americană și sloturile cu jackpot progresiv) prezintă un avantaj mai mare al casei.
 • Care este nivelul de volatilitate a jocurilor
  o volatilitate mare indică faptul că jucătorii nu vor obține câștiguri atât de des, dar că valoarea acestora este foarte mare. În schimb, volatilitatea mică îți arată că jocul oferă câștiguri des, dar la valori mici. În funcție de tipul de jucător care ești (începător, avansat ori expert) vei alege cazinoul care îți oferă volatilitatea potrivită. De exemplu, dacă ești la început, vei alege platforme cu jocuri cu o volatilitate mică, pentru a obține câștiguri.
 • Care este limita la retragere și timpul de procesare
  limite scăzute la retragere și timpi de procesare mari înseamnă un cazinou nesigur. Dacă limitele sunt ridicate și timpii de procesare scăzuți, atunci platforma este una solidă.

Îți recomandăm să iei în calcul site-urile de cazinou care au un RTP de minim 96%, avantaj al casei cât mai scăzut și procentaj ridicat al plăților. Sau, mai simplu, apasă pe linkurile din recomandările noastre și vei opta instant pentru un cazinou care deja întrunește aceste condiții. Alege-ți platforma cu jocuri de cazinou cu RTP mare și bucură-te de distracție nelimitată!